Om os

Vi tror på at alle er kreative. Alle har evnen til at problemløse. Ved at tage udgangspunkt i den ekspertise og kreativitet der er i din virksomhed, i dig, dine medarbejdere og dine kunder, kan vi sammen skabe løsninger, der rammer langt mere rent ift. behov og forankring. Vi kan bidrage med mange års digitale erfaringer og en proces og tankegang der sikrer, at vi i fællesskab når frem til den rigtige udfordring, og bevæger os mod det rigtige mål.

 
 
RD_BGfarve.png

Vi inddrager forretningen

Vi er ikke eksperter i din forretning. Det er du!
Derfor er du en vigtig deltager i processen, så vi i fællesskab kan træffe de rigtige valg hurtigt. Det er forretningen, der skal lede vejen og formulere, hvorfor en indsats er nødvendig. Vi hjælper dig med at stille skarpt på de forretningsmæssige udfordringer der skal prioriteres, og hvilke løsninger du skal investere i.

 

Vi involverer kunden

Det er vigtigt, at vi hurtigt kan få af- eller bekræftet vores antagelser, så vi ikke bruger for meget tid på ideer, der ikke virker. Vi kan lære meget af kvantitative data, men når vi skal skabe noget nyt, er det værdifuldt at opsamle kvalitative data ved at involvere kunderne i processen. Vi hjælper dig til at forstå dine kunders adfærd, så vi kan lave en løsning, der imødekommer deres behov.

 

Vi gør løsningen konkret

Der skal være færre buzzwords og ubrugte konsulentrapporter i verden. Derfor stiller vi mange spørgsmål og udfordrer altid kejserens nye klæder. Ideer er først værdifulde, når de bliver til konkrete løsninger. En hurtig skitse eller testbar prototype gør det nemmere for alle at se, hvordan løsningen skal skabe værdi for de mennesker, der skal bruge den.

VI LAVER SMÅ HURTIGE LØSNINGER

Det er altid godt at have store planer, men forandring sker hurtigt, og planer og prioriteringer ændrer sig. Vi hjælper dig med at prioritere og opdele de store udfordringer i små overskuelige bidder, vi hurtigt kan søsætte og nemt kan justere kursen på. Vi fokuserer på den lille lærerige investering, som når vi i et design-sprint, går fra ide til testet prototype på en uge.

 

Sådan arbejder vi

Vores værktøjer er simple - vi bruger din ekspertise, tusser, post-its, en masse whiteboard-plads og ikke mindst feedback fra dine kunder. Vores tilgang er design-tænkning kombineret med digital implementering. Vi arbejder med design sprints og remixer forløb fra vores bagkatalog, så de passer til din udfordring.

Derfor er vores vigtigste opgave, at du altid står med et beslutningsgrundlag og en konkret plan for hvordan du kommer i mål med at skabe en bedre brugeroplevelse.

 
 
Regndans_designsprint.jpg

Design dit næste produkt med et 4 dages designsprint:

Få svar på hvad der virker og hvad kunden har brug for inden du investerer i design og udvikling. Med et designsprint får vi en løsning der både er forankret i forretningen og i kundernes behov. 

På 4 dage finder du potentialet for den løsning vi når frem til. Fra mandag til onsdag udvikler vi sammen med jer en prototype, som vi om torsdagen kan teste på jeres kunder.

 


Skræddersyede 1-2 dags workshops

Alle kunder er forskellige, og det er deres udfordringer også. Derfor er det aldrig helt den samme opskrift der passer på alle.

Vi skræddersyr workshops der eksempelvis hjælper dig med, at få defineret den forretningsmæssige udfordring, få sat ord og billeder på jeres formål og kultur, få overblik over kunderejsen eller finde konkrete ideer til at forbedre kundeoplevelsen.

Regndans_workshop.jpg

regndans_digital.jpg

projektering & Sparring på digitale løsninger

Vi har lang erfaring med at udvikle digitale løsninger der skaber gode kundeoplevelser. Vi er din uvildige sparringspartner, der kan hjælpe dig med at få fastlagt rammerne for projektet, og få sammensat det rigtige team af de bedste, til at løse lige netop din udfordring. 

Vi har ingen interesse i at sælge dig en bestemt vare, vi har kun interesse i at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. 

RD_BGfarve.png